Forums

Formatting of revie...
 
Notifications
Clear all

Formatting of reviews fixed


BriarBerg
Posts: 176
Topic starter
Joined: 3 years ago

Hello all, the issue with new reviews not accepting line breaks has been resolved. 

5 Replies
nach0
Posts: 739
Noble Member
Joined: 3 years ago

tnks mate 🍻 😎 

Reply
Ithian
Posts: 61
Estimable Member
Joined: 2 years ago

If I edit a review, prior apostrophes ' are escaped to \' and then saved that way. So before saving an edit, I have to go through the text and remove all the backslashes first.

I remember that was fixed before. But it's now back for whatever reason.

Reply
3 Replies
nach0
Joined: 3 years ago

Noble Member
Posts: 739

Same here. It happens a lot and even more if you edit 2 or 3 times the same post. Everytime i edit, a slash like that '/' appear. Sometimes i have to delete a bunch of "////" that simply appeared in the text box. More i edit more it pop up. 

Reply
BriarBerg
Joined: 3 years ago

Posts: 176

Is this happening today? I've tried to replicate on both mobile and desktop but it's not doing it for me. Maybe it's only editing newer reviews. I'll try to make one later today and test it. Thanks for bringing to my attention 

Reply
Ithian
Joined: 2 years ago

Estimable Member
Posts: 61

I checked it and interestingly it only happens to some reviews of mine.

The oldest and newest reviews are fine. But reviews from a month ago have this issue.

And I just checked and in a review from 3 months ago, the apostrophe is even escaped like this instead:

\ & # 039;

(Without spaces)

 

Reply

target="_blank"